De gouden honing van de FSH-bijen is gearriveerd!

Enkele maanden geleden namen we het initiatief om bijenkasten in onze tuin te installeren, en vandaag plukken we de vruchten van dit gepassioneerd en geëngageerd werk.

Met trots kondigen we de oogst van onze eigen honing aan, van de bijen die bij ons hun intrek hebben genomen. De bijenkasten werden zorgvuldig verzorgd door ons toegewijde FreSH team, in samenwerking met deskundige imkers (de Boerderij van het Maximiliaanpark). Dit avontuur was er een van geduld en samenhorigheid, en vandaag kunnen we eindelijk genieten van de resultaten van onze gezamenlijke inspanningen.

De honing is niet alleen een heerlijke beloning, maar heeft voor ons ook een veel diepere betekenis: het symbool van onze betrokkenheid bij het milieu en de lokale biodiversiteit. Door de bijtjes in onze ruimte te verwelkomen, willen we bijdragen aan het behoud van hun soort en de bestuiving in onze buurt ondersteunen.

Met dit initiatief willen we ook de teamgeest bevorderen.

Dit alles was niet mogelijk geweest zonder de inzet van onze medewerkers en partners. We danken hen hierbij dan ook van harte voor hun betrokkenheid.

Laten we samen verder bouwen aan een groenere, vriendelijkere, solidaire en duurzame Schaarbeekse Haard, die hopelijk andere milieuvriendelijke initiatieven zal inspireren.

Blijf op de hoogte en tot binnenkort voor nieuwe FreSH avonturen!