Archipel: We vieren een succesjaar!

Bijna een jaar geleden begonnen we aan een ambitieus project van implementatie van de CRM Microsoft Dynamics bij de Schaarbeekse Haard. Vandaag zijn we verheugd om de vruchten van onze samenwerking met Business Elements en de tastbare voordelen voor onze organisatie te kunnen delen.

  • Dankzij de krachtige CRM hebben onze teams nu een betere toegang tot informatie en kunnen ze die efficiënter delen. Deze optimalisatie heeft de kwaliteit en snelheid van uitvoering van ons dagelijks werk aanzienlijk verbeterd. De gebruiksvriendelijke tool maakt het surfen makkelijker. De naadloze integratie met onze andere zakelijke tools en de Office 365-omgeving verbetert onze operationele efficiëntie en de samenwerking tussen de afdelingen.
  • Maar naast de technische voordelen heeft dit project onze organisatie ook nieuwe energie gegeven. We hebben een structuur met achteropgeraakte tools nieuw leven ingeblazen, waardoor een positieve en op samenwerking gerichte werksfeer is ontstaan.  Deze transformatie was de katalysator voor een algemene opleving, met een toegenomen productiviteit en engagement van ons team.

Onze dank aan iedereen die bij dit avontuur betrokken was en aan ons toegewijd team voor zijn uitzonderlijke bijdrage. Dit is nog maar het begin van een voortdurend succesverhaal!